LeKin hyökkäykseen vahvistusta - Santeri Vuoti tekee paluun ja Tommi Välimaa jatkaa

04.09.2018

 

Santeri Vuoti ja Tommi Välimaa ovat tehneet LeKin kanssa kautta 2018-19 koskevat pelaajasopimukset.


Hyvinkäältä lähtöisin oleva ja HPK:ssa viimeiset juniorivuotensa pelannut Vuoti on pelannut LeKissä ensin kaudella 2015-16 lainalla HPK:sta ja kaudella 2016-17 omana sopimuspelaajana, kunnes siirtyi kesken kauden Ilveksen Liigajoukkueeseen. Yhteensä maaliahne hyökkääjä on pelannut runkosarjassa 93 Liigapeliä tehoin 8+8=16 sekä 111 Mestispeliä tehoin 38+63=101. Viime kaudella 23-vuotias laitahyökkääjä pelasi Imatran Ketterässä Mestistä sijoittuen koko Mestiksen runkosarjan pistepörssin viidenneksi, käyden myös 6 ottelun verran lainalla SaiPan Liigajoukkueessa.

Kangasalalta alun perin lähtöisin oleva kokenut hyökkääjä Tommi Välimaa aloittaa jo viidennen kautensa lempääläläisjoukkueessa. Liigakokemusta raamikkaalla hyökkääjällä on Ilveksestä ja Kärpistä yhteensä 277 runkosarjapeliä. Mestistä Välimaa on pelannut LeKin lisäksi KooVeessa ja FPS:ssa yhteensä 315 runkosarjapeliä. Viime kaudella 34-vuotias laitahyökkääjä pelasi LeKissä 48 runkosarjapeliä ja 5 pudotuspeliä tehoin 8+12=20, toimien myös joukkueen varakapteenina.


”Santeri on haettu puuttuva palanen joukkueeseemme. Hän on osittanut olevansa Mestiksen kärkihyökkääjä ja viimeistelijä. Myös asenteeltaan hän sopii joukkueeseemme mainiosti. Meillä löytyy nyt joukkueesta vahvaa luisteluvoimaa, ratkaisukykyä ja myös tarvittaessa kovuutta. Vielä kun joukkueeseen liittyy muutama Tapparan ja HPK:n U20-maajoukkuepelaaja koko kauden lainoiksi, niin joukkue on kasassa. Lisäksi, kun vielä seuramme omat A-juniorit ovat osoittaneet pystyvänsä pelaamaan tällä tasolla, niin varmasti heitäkin tullaan kauden mittaan peleissä näkemään. Tulemme siis alkavalla kaudella pelaamaan erittäin vauhdikasta ja modernia lätkää, mutta emme kyllä varmasti jää kovuudessakaan toiseksi.”, kommentoi LeKi Hockeysta Jukka Laakso.


LeKin kausi jatkuu tällä viikolla Suomen Cupissa, keskiviikkona vastassa Porissa on Suomi-Sarja -joukkue Karhu HT ja perjantaina Lempäälään saapuu viime vuoden Cup voittaja TUTO Hockey.

 

Santeri Vuoti LeKi

Santeri Vuoti pelasi LeKissä viimeksi kaudella 2016-17 (kuva: Elina Kuivalainen)

Design: Mainostoimisto Ajaton | Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage Teknologia © online.fi