Kauden kotiavaus torstaina - kausikorttilaisille vapaaliput peliin

29.08.2018

 

LeKin kauden viides Mestiksen harjoitusottelu pelataan uudistetussa Lempäälän Jäähallissa torstaina 30.8 KooVeeta vastaan. Neljä ensimmäistä peliä Kisa on pelannut vieraskaukaloissa, joten nyt on ensimmäinen mahdollisuus nähdä Saukkoperheen uudet jäsenet tositoimissa Lempäälässä!

 

KooVee - LeKi 17.8

 

LeKin harjoituspelit ovat alkaneet lupaavasti, kun kolme ensimmäistä päättyivät lempääläläisten voittoon ja ainoa tappiokin on sarjan hallitsevaa mestaria KeuPa HT:ta vastaan. KooVeen LeKi on kohdannut jo kahdesti, 17.8 Hakametsässä Kisa oli vahvempi peräti 8-1 ja viime perjantaina 24.8 Nokian turnauksen finaalissa Saukkoperhe varmisti turnausvoiton lukemin 3-1.

KooVee on tähän mennessä pelannut 5 harjoitusottelua, joista ainoastaan yksi on päättynyt tamperelaisten voittoon, kun Hermes kaatui Nokian turnauksen alkusarjapelissä voittolaukauksilla 1-0. Edellisen kerran KooVee pelasi lauantaina, kun TUTO Hockey voitti joukkueen 6-3.

Huominen ottelu alkaa klo 18.30 ja lippu otteluun maksaa 5 €. Tervetuloa kannustamaan LeKi ensimmäiseen kotivoittoon tälläkaudella!

 

Kausikortit eivät ole vielä saapuneet

Valitettavasti LeKin tulevan kauden kausikortit eivät ole vielä saapuneet. Kausikorttilaisille on varattu nimellä vapaalippu ottelun lipunmyyntiin. LeKi Hockey pahoittelee tästä koituvaa ylimääräistä vaivaa!

 

KUVA: Ossi Lindberg

 

Design: Mainostoimisto Ajaton | Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage Teknologia © online.fi