ENNAKKO 17.3: 5.Puolivälierä KeuPa HT - LeKi

17.03.2018

 

LeKi sai kaudelle ainakin yhdelle pelin verran lisäaikaa, kun eilen KeuPa HT kaatui 2.jatkoerässä 2-1. Tänään pelataankin joukkueiden viides kohtaaminen Keuruulla, joten pelaajien palautumisaika jää lyhyeksi. Ottelu alkaa tänään kello 17.00 Keuruun Jäähallissa. Ne jotka eivät pääse paikanpäälle, voivat seurata kamppailua Fanseatin tai Elisa Viihde Sport 7 -kanavan kautta.

 LeKi -Keupa

 

Joukkueiden kaksi ensimmäistä kohtaamista oli tasaista vääntöä, mutta kaksi edellistä on ollut enemmän ja vähemmän KeuPa HT:n hallintaa, LeKin maalivahti Chistian Heljanko on ollut loistava maalilla torjuen esimerkiksi eilisessä pelissä 62 keuruulaislaukausta.

LeKi ei ole vieläkään sarjassa tehnyt yhtään ylivoimamaalia, mutta alivoima on parantunut huomattavasti sarjan alusta, eikä  neljännessä puolivälierässä KeuPa HT enää saanut kahdeksalla ylivoimalla yhtään maalia tehtyä.

Tämän päivän peli ratkeaa enemmänkin henkisellä tasolla jaonkin mielenkiintoista nähdä kumman joukkueen palautuminen edellisestä pelistä onnistuu paremmin, sillä Keuruun peli alkaa tänään vain n. 18 tuntia Lempäälässä päättyneen pelin jälkeen

 

Seuraa heitä

JYPin sopimuspelaajana KeuPa HT:ssa lainalla pelaava puolustaja Olli Aitola on yksi harvoista keuruulaisten pelaajista, jolla oli Mestis-pudotuspelikokemusta jo ennen tätä sarjaa. Aitola on neljään peliin saalistanut kaksi syöttöpistettä ja eilisessä pitkässä pelissä peliaika oli hulppea 35:20.

Puolustaja Roope Laavainen on neljän pelatun ottelun jälkeen LeKin tehokkain pelaaja 1+2=3 tehoin. Miehen peliaika oli Saukkoperheen toiseksi korkein (37:05) eilisessä maratonottelussa, joten mielenkiintoista nähdä miten jalka tänään kulkee.

 

Pelin kokoonpanot (päivittyvät klo 12 mennessä)

Teksti: Janne Laakso

Kuva: Elina Kuivalainen

 

 

Design: Mainostoimisto Ajaton | Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage Teknologia © online.fi