RAPORTTI 16.3: LeKi nappasi puolivälierien ensimmäisen voiton!

16.03.2018

 

KeuPa HT oli jo menossa kohti välieriä, mutta LeKin tasoitus varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla ja voittomaali 2.jatkoerässä siirsivät pudotuspelisarjan ratkaisut ainakin huomiselle

LeKi -Keupa

 

Puolivälieräsarjan neljäs osaottelu LeKin ja KeuPa HT:n välillä alkoi vauhdikkaasti ja peli aaltoilikin heti alussa päästä päähän. Ensimmäinen erä oli jäähyjen värittämä, kun vierailijoille vihellettiin yksi ja kotijoukkueelle peräti neljä kahden minuutin rangaistusta. Erätauolle mentiin kuitenkin maalittomassa tilanteessa.

 

Saarelaisen ruma taklaus puhutti

Toisessa erässä tapahtui yksi ottelun käännekohdista, kun KeuPa HT:n Miro-Pekka Saarelainen taklasi rumasti LeKin kapteenia Sami Laaksoa ja sai ansaitusti teostaan suihkurangaistuksen. LeKi ei kuitenkaan onnistunut viiden minuutin ylivoimaa hyödyntämään saaden vain pari laukausta kohti Lassi Lehtisen vartioimaa KeuPa-maalia. Myös toinen erä oli lopulta maaliton.

 

LeKin kesäloman alku lähellä

KeuPa HT jatkoi kolmanteen erään kovaa painostustansa ja lopulta ajassa 46:19 Joel Sund pääsi tyrkkäämään ottelun avausmaalin vierasjoukkueelle. Keuruulaisten suurijoukkoinen faniporukka oli jo puhaltelemassa rantapalloja, kun LeKin Tomi Peltonen tasoitti ottelun maalinedusruuhkasta vain 24 sekuntia ennen varsinaisen peliajan päättymistä.

 

LeKi ratkaisee jatkoajalla

1.jatkoerä kulki pitkälti KeuPa HT:n komennossa, mutta LeKin maali tuntui olevan nouduttu, eikä vastustaja onnistunut saamaan kiekkoa loistavasti maalilla pelanneen Christian Heljangon taakse. 2. jatkoerä oli huomattavasti ensimmäistä tasaisempi ja molemmilla joukkueilla oli paikkansa ratkaista peli. Lopulta LeKin Niko Lahtinen otti ohjat omiin käsiinsä ja päätti hienon yksilösuorituksensa voittomaaliin ajassa 97:17. LeKin maalivahti Christian Heljangolle merkittiin pelissä peräti 62 torjuntaa.

 

Teksti: Janne Laakso

Kuva: Elina Kuivalainen

Design: Mainostoimisto Ajaton | Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage Teknologia © online.fi