ENNAKKO 14.3: 3.Puolivälierä KeuPa HT - LeKi

13.03.2018

 

LeKi Hockeyn pudotuspelit jatkuvat tänään Keuruulla, jossa Saukkoperhe jahtaa ensimmäistä kiinnitystä Mestiksen välieriin. Ottelu alkaa Keuruun kiekkopyhätössä kello 18.30. Ne jotka eivät pääse paikanpäälle, voivat seurata kamppailua Fanseatin tai Elisa Viihde Sport 2 -kanavan kautta.

LeKi - KeuPA 14.3

 

KeuPa HT ja LeKi ovat kohdanneet pudotuspeleissä nyt kaksi kertaa. Nämä molemmat ottelut ovat päättyneet keuruulaisten voittoon. Joukkueiden ensimmäinen puolivälieräkohtaaminen päättyi KeuPan 7-1 ja toinen 2-3 jatkoerävoittoon.

Kaksikon molemmat kohtaamiset ovat olleet tasaisia, jossa marginaalit ovat olleet pienet. Joukkueiden enties suurin ero on löytynyt ylivoimasta, sillä siinä missä KeuPa teki kuudesta ensimmäisestä ylivoimasta viisi maalia, niin lempääläiset ovat nyt tahkonneet kymmenen ylivoimaa perätysten ilman osumaa.

Osa LeKin tehottomasta ylivoimasta voidaan laittaa kylmästi hätiköimisen piikkiin, sillä siinä missä KeuPan pelaajat pystyvät toimittamaan kiekkoa maalille ja luomaan sitä kautta vaarallisia tilanteita erikoistilanteiden aikana, niin lempääläispelaajat ovat ampuneet valitettavan usein päin ensimmäistä pelaajaa.

Tähän trendiin LeKillä ei ole tänään Keuruulla varaa, sillä mikäli KeuPa pääsee taas toistuvasti hyökkäämään siniviivalta, niin kuin Lempäälässä tapahtui maanantaina, saa runkosarjan voittaja aivan liian paljon tasoitusta ja siihen lempääläisillä ei ole varaa näin tiukassa sarjassa.

 

Seuraa heitä

KeuPalta seurantaan kannattaa ottaa Joel Sund. JYPin sopimuspelaaja ratkaisi maanantaina Lempäälässä pelatun pelin tasoittamalla ottelun 3.erän lopussa ja tekemällä voittomaalin jatkoerässä

LeKin Jere-Matias Alanen paukautti runkosarjan viimeiseen peliin 4+2 tehot, mutta pudotuspeleissä on ollut vielä hiljaisempaa. Joko tänään syntyisi uran ensimmäinen Mestis Playoffs maali?

 

Pelin kokoonpanot (päivittyvät klo 12 mennessä)

Teksti: Ossi Lindberg

Kuva: Elina Kuivalainen

Design: Mainostoimisto Ajaton | Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage Teknologia © online.fi