ENNAKKO 12.3: 2.Puolivälierä LeKi - KeuPa HT

11.03.2018

 

LeKi Hockeyn kausi jatkuu tänään Masku Areenalla, jossa pudotuspelien toisessa osaottelussa vastaan asettuu runkosarjan voittanut KeuPa HT. Otteluvoitot ovat vierailijalle 1-0, mutta tänään lempääläisillä on erinomainen mahdollisuus tasoittaa ottelusarja, sillä keuruulaisilla on ollut viimeisten viikkojen aikana ongelmia vieraissa. Ottelu alkaa kello 18.30 Lempäälän Jäähallissa ja peliin kannattaa saapua ajoissa, koska Jäähallin lipunmyynnissä on varmastikin tiedossa ruuhkaa!

LeKi - KeuPA

 

LeKi ja KeuPa ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella viisi kertaa. Näistä neljä nähtiin runkosarjassa ja kertaalleen kaksikko on iskenyt yhteen pudotuspeleissä. Keuruulaiset voittivat joukkueiden kaikki neljä kohtaamista runkosarjassa ja veivät myös osapuolten ensimmäisen pudotuspelikohtaamisen Keuruulla 7-1 lukemin.

Totuus noiden lukemien takana on kuitenkin toisenlainen, sillä LeKi hallitsi kahta ensimmäistä erää, mutta keuruulaisten maalilla pelannut Samuli Tervo onnistui pitämään kotijoukkuetta pystyssä vaikeilla hetkillä. Kolmannessa erässä ottelu sitten repesi, kun keuruulaiset laittoivat lähes joka paikasta kiekon sisään, kun taas lempääläiset eivät onnistuneet maalinteossa edes 3vs1 ylivoimahyökkäyksestä.

Tähän toiseen kohtaamiseen lempääläisten ei tarvitse muuttaa omassa pelissä kovinkaan paljon, sillä LeKi pystyi haastamaan tasapäin runkosarjana voittajan. Ainoat erot joukkueiden välillä löytyivät viimeistelyssä, maalinedustapelissä ja ylivoimissa. KeuPa HT teki kaikilla neljällä ylivoimalla maalin, kun taas LeKi ei onnistunut kertaakaan. Nämä kolme asiaa eivät ole niin isoja juttuja, etteikö niitä pystyisi petraamaan pienellä huolellisuudella.

 

Seuraa heitä

Yli 50 Mestiksen pudotuspelin omaava LeKin Tomi Peltonen pelasi nousujohteisen runkosarjan ja ratkoi monta tärkeää ottelua kevätkaudella. Samaa odotetaan nyt pudotuspeleissäkin.

Mestiksen maalipörssissä toiseksi sijoittunut KeuPa HT:n Markus Jokinen aloitti myös pudotuspelit vahvasti tehden avauspeliin tehot 1+2. Tämä mies tarvitsee LeKin puolustuksen ottaa ehdottomasti erityisvartiointiin.

 

Pelin kokoonpanot (päivittyvät klo 12 mennessä)

Teksti: Ossi Lindberg

Kuva: Elina Kuivalainen

Design: Mainostoimisto Ajaton | Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage Teknologia © online.fi