LeKi selvitti tiensä pudotuspeleihin!

08.03.2018

 

LeKi järjesti eilen varsinaisen maali-iloittelun Peliittojen kustannuksella ja varmisti samalla paikkansa lauantaina alkaviin Mestiksen pudotuspeleihin. Vastaan LeKille tulee runkosarjan voittaja ja kaikki neljä joukkueiden keskenäistä kohtaamista kaudella voittanut KeuPa HT.

LeKi mestaruus

Keuruulaiset voittivat runkosarjan pisteen erolla viime kauden mestari SaPKoon, KeuPa HT teki myös sarjassa eniten maaleja ja päästivät toiseksi vähiten. Joukkueen tehokkain pelaaja runkosarjassa oli myös Saukkopaidasta tuttu Markus Jokinen pisteillä 29+22=51, sijoittuen samalla myös koko Mestiksen maalintekijätilaston toiselle sijalle. Muita LeKi-taustaisia pelaajia KeuPassa ovat esim. Aleksi Luhtalampi ja Jere Helenius.

LeKi puolestaan sijoittui runkosarjassa kahdeksanneksi summaten 26 pistettä vähemmän kuin KeuPa HT. Lempääläläisten runkosarjan tehokkain pelimies oli Antti Kangasniemi 9+26=35 tehoin ja toiseksi joukkueen pistepörssissä sijoittui Jere-Matias Alanen viimeisen ottelun (4+2) huiman pistesaaliin ansiosta, ollen myös joukkueen paras maalintekijä runkosarjassa 16 täysosumalla.

Puolivälieräottelut alkavat lauantaina Keuruulla ja maanantaina 12.3 pelataan ensimmäistä kertaa Lempäälässä. Puolivälierien koko ohjelma:

LA 10.3 Klo 17:00 KeuPa HT – LeKi, Keuruu
MA 12.3 Klo 18:30 LeKi – KeuPa HT, Lempäälä
KE 14.3 Klo 18:30 KeuPa HT – LeKi, Keuruu
PE 16.3 Klo 18:30 LeKi – KeuPa HT, Lempäälä

TARVITTAESSA:
LA 17.3 Klo 17:00 KeuPa HT – LeKi, Keuruu
MA 19.3 Klo 18:30 LeKi – KeuPa HT, Lempäälä
KE 21.3 Klo 18:30 KeuPa HT – LeKi, Keuruu

 

LIPPUJEN HINNAT PUOLIVÄLIERISSÄ LEKIN KOTIOTTELUISSA

Lippujen hinnat LeKin kotipeleissä Mestiksen pudotuspeleissä puolivälierissä KeuPa HT:ta vastaan ovat samat kuin runkosarjassa, eli:

Peruslippu 12 €
Alennusryhmä*) 8 €
Alle 12-vuotiaat 5 €
*) eläkeläiset, opiskelijat, nuoriso (12-17 vuotiaat)

LeKin runkosarjan kausikortit eivätkä muutkaan edut (esim. Tapparan ja Ilveksen kausikorteilla pääsee otteluun puoleen hintaan eli 6 eurolla, Manse PP:n kausikortilla kaksi yhden hinnalla) eivät ole voimassa pudotuspeliotteluissa. LeKin juniorit pääsevät junnukausaria näyttämällä pudotuspeleihin 2 euron hinnalla. Lippuja myydään jäähallin lipunmyynnissä (aukeaa tuntia ennen ottelun alkua) ja ennakkomyyntipisteillä. Liput tulevat myyntiin LeKin ennakkomyyntipaikkoihin perjantaiaamuna, liput kannattaa hankkia etukäteen välttääkseen ovella jonotuksen! Lippujen ennakkomyyntipaikat:

- Lempäälän Jäähallin kahvio
- Sportia Matti
- Hakala Yhtiöt (vain käteinen)
- R-Kioski Lempäälä (vain käteinen)
- R-Kioski Viiala (vain käteinen)

 

Facebookissa LeKi-Fanit ryhmässä suunnitellaan jo kovaa vauhtia fanimatkoja vieraspeleihin Keuruulle, käy liittymässä ryhmään ja lähde mukaan kannustamaan LeKi voittoon: https://www.facebook.com/groups/283689492128339/

 

 

 

 

Design: Mainostoimisto Ajaton | Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage Teknologia © online.fi