ENNAKKO 10.2: LeKi - SaPKo

10.02.2018

 

LeKi Hockeyn härkäviikko jatkuu lauantaina Masku Areenalla, jossa lempääläiset saavat vastaansa Mestiksen kovimman vierasjoukkueen Savonlinnan Pallokerhon. Kaksikon kohtaamiset ovat olleet viime vuosina varsin maalirikkaita, sillä joukkueiden kuudessa edellisessä kohtaamisessa on nähty joka kerta vähintään neljä maalia. Kiihkeä kamppailu alkaa Lempäälän Jäähallissa kello 17.00.

 

 LeKi - SaPKo

 

LeKi ja SaPKo ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kaksi kertaa. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen nähtiin marraskuussa Savonlinnassa, jossa LeKi oli parempi maalein 1-3 ja toinen tammikuussa Lempäälässä, jossa Saukkoperhe taipui savonlinnalaisille 4-6 lukemin.

 

LeKi sarjataulukon seitsemäs 60 pisteellä

Lempääläisten kausi on ollut tähän mennessä kaksijakoinen. Miikka Kuuselan suojatit olivat vielä ennen vuodenvaihdetta mukana Mestiksen kärkikahinoissa, mutta vuoden vaihteen jälkeen saukkoperheellä on ollut hieman vaikeampaa, mistä kertoo myös se, että kahdeksasta viimeisestä pelistä lempääläiset ovat voittaneet ainoastaan yhden ottelun. Tämä nähtiin keskiviikkona Masku Areenalla, jossa LeKi kaatoi hienon taistelun päätteeksi TUTO Hockeyn jatkoajan jälkeen 4-3 lukemin.

 

SaPKo sarjataulukon toinen 73 pisteellä

Savonlinnalaisten kausi on kulkenut suhteellisen tasaisesti läpi kauden, sillä muutamaa pientä notkahdusta lukuunottamatta, SaPKo on keikkunut sarjan kärkipäässä koko kauden. Joukkue saapuu myös Lempäälään hyvässä vedossa, sillä savonlinnalaiset liitävät parhaillaan seitsemän ottelun pisteputkessa. Edellisen kerran Pasi Räsäsen miehistö on jäänyt täysin pisteittä tammikuun 17. päivä, jolloin SaPKo taipui Jokipojille Joensuussa 3-0 lukemin.

 

Seuraa heitä

LeKiltä seurantaan kanttaa ottaa puolustajat Riku Väkiparta ja Santeri Arousva. Väkiparta teki eilen Ketterää vastaan kauden avausmaalin, näkyykö se lisääntyneenä itseluottamuksena tänään? Arousva puolestaan on esiintynyt niin TUTO Hockeyta kuin myös Ketterää vastaan pirteästi, mutta viimeistelystä on puuttunut ripaus huolellisuutta, sillä paikkoja puolustajalla on ollut viimeistelyyn.

SaPKolta seurantaan kannattaa ottaa hyökkääjä Matias Lainio ja Niklas Salo. Kumpikaan näistä pelaajista ei komeile Mestiksen piste- tai maalipörssin kärjessä, mutta Lainio on tehoilla 12+16 Mestiksen tulokkaiden neljänneksi kovin pelaaja, kun taas Salo on tehoilla 14+19 savonlinnalaisten tehokkain pistemies.

 

Ottelun kokoonpanot(päivittyvät klo 12 mennessä)

Teksti: Ossi Lindberg

Kuva: Elina Kuivalainen

Design: Mainostoimisto Ajaton | Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage Teknologia © online.fi