ENNAKKO 9.2 Ketterä - LeKi

08.02.2018

 

LeKi Hockeyn kausi jatkuu perjantaina vierasottelulla Imatran Ketterää vastaan. Kaksikon kuluvan kauden kaikki kolme kohtaamista ovat päättyneet kotijoukkueen voittoon, mutta tähän kaavaan Miikka Kuuselan miehistö lähtee hakemaan stoppia kello 18.30 alkavassa ottelussa.

 

LeKi-Ketterä

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ketterä ja LeKi ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kolme kertaa. Kaksikon ensimmäinen kohtaaminen päättyi lokakuussa Ketterän 6-5 voittoon. Reilu viikko myöhemmin pelatussa kohtaamisessa LeKi kaatoi Ketterän kotikentällään samoin lukemin ja kaksikon kolmannessa kohtaamisessa joulukuussa, Leki oli Lempäälässä jatkoajan jälkeen parempi 6-5 lukemin.

 

Ketterällä 69 pistettä, LeKillä yhdeksän vähemmän

Ketterä lähtee otteluun sarjataulukon kolmannelta sijalta. Imatralaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 41 ottelua, joista voittoon on päättynyt 22 peliä ja tappioon 19 (20-2-5-14). Viimeisten viikkojen aikana Maso Lehtosen suojatit ovat olleet varsin kovassa vedossa, sillä Ketterä liitää parhaillaan kuuden pelin voittoputkessa. Näistä kuudesta voitosta viisi on tullut varsinaisella peliajalla.

LeKi puolestaan lähtee otteluun sarjataulukon seitsemänneltä sijalta. Miikka Kuuselan suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella 39 ottelua, joista voittoihin on päättynyt 21 peliä ja tappioon 18 (13-8-5-13). Jos Ketterä oli liitänyt voitosta voittoon viime viikkojen aikana, niin samaa ei voida sanoa LeKistä, joka päätti keskiviikkona kuuden ottelun tappioputkensa komealla 4-3 jatkoaikavoitolla TUTO Hockeystä.

 

Seuraa heitä

Ketterältä seurantaan kannattaa ottaa Jesse Juntheikki ja Joona Jääskeläinen. Juntheikki johtaa Mestiksen pistepörssiä 46 (15+31) tehopisteellä. Jääskeläinen on puolestaan samaisen tilaston kakkonen ja Mestiksen maalipörssin kolmonen tehoilla 22+23.

LeKiltä seurantaan kannattaa ottaa Jimi Jalonen ja Filip Krivosik. Jalonen on viimeistellyt LeKille tällä kaudella 27 ottelussa puolustajalle hyvät 5+12 tehot. Krivosik puolestaan on parantanut peliään nuorten MM-kisojen jälkeen ja liitää parhaillaan kahden pelin maaliputkessa.

 

Ottelun kokoonpanot (päivittyvät klo 12 mennessä)

 

Teksti: Ossi Lindberg

Kuva: Seppo Makkonen

Design: Mainostoimisto Ajaton | Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage Teknologia © online.fi