Lekin Mestis-joukkueen marraskuun teemana ”Kasvata viiksiä! Älä kiusaa!”

01.11.2017

 

LeKin Mestis-joukkue haluaa osoittaa tukensa kiusaamista vastaan kasvattamalla viiksiä Movember-henkisesti marraskuun ajan, huipentuen lauantaina 25.11 pelattavaan LeKi – Jokipojat -peliin.


Idea teemaan lähti Jesse Teräsahteen Lempäälään kesäksi 2017 perustamasta ilmaisesta 4-14-vuotiaille lapsille tarkoitetusta skeittikoulusta ”Skeittaa! Älä kiusaa!”. Koulu saavutti heti suuren suosion sekä positiivisen näkyvyyden laajasti ja julkisuuden henkilöistä mm. Costello Hautamäki, Freeman, Sami Hedberg sekä Timo Kotipelto ovat antaneet tukensa ”Skeittaa! Älä kiusaa!” -kampanjalle.


”Näin kesällä sosiaalisessa mediassa paljon mainosta ja puhetta ”Skeittaa! Älä kiusaa!” -skeittikoulusta ja mietin jo silloin, miten voisimme LeKin Mestis-joukkueella olla mukana tukemassa kampanjaa. Nostan kyllä hattua Jessen tekemälle pyyteettömälle työlle! Otin Jesseen yhteyttä ja kysyin kiinnostusta Movember-ideaan ja mies innostui asiasta. Haluamme näin olla tukemassa ja nostamassa esiin tämän ehdottoman tärkeän aiheen. Tulee muistaa, että kiusaamisella ja hyväntahtoisella piikittelyllä on eroa kuin yöllä ja päivällä. Me tulemme varmasti vitsailemaan toistemme viiksistä, mutta se on välittämistä. Tilannetaju ja toisten ihmisten tunteminen ovat tällaisissa tilanteissa tärkeintä. Kaikki kiusaaminen on tuomittavaa ja haluamme että kampanjan viestiä viedään eteenpäin!”, LeKin kapteeni Sami Laakso kertoo.


Pelaajat kasvattavat viiksiänsä marraskuun alusta lauantaihin 25.11 asti, jonka jälkeen kilpailuna Facebookissa äänestetään parhaimmat viikset kasvattanut pelaaja. Sekä kilpailun voittaneelle pelaajalle, että kilpailuun osallistuneille on luvassa hyvä palkinto! Teemaan on myös toivottavaa, että mahdollisimman moni LeKin taustahenkilö, tukija ja seuraaja lähtisi mukaan, jotta Jokipojat-pelissä nähtäisiin komeita viiksiä myös katsomon puolella tukemassa hyvää asiaa!


Lauantaina 25.11 pelatussa LeKi – Jokipojat -pelissä ”Skeittaa! Älä kiusaa!” on vahvasti esillä. Idean isä Jesse Teräsahde tulee pudottamaan ottelun avauskiekon ja pelissä on muutakin aiheeseen liittyvää teemaa.


Marraskuun aikana myydyistä fanihuiveista ja LeKi-kelloista LeKi Hockey lahjoittaa ”Skeittaa! Älä Kiusaa!” -skeittikoululle osan myyntituloista. Huivin hinta on 15 €, josta lahjoitetaan 3 €/myyty huivi ja kellon hinta on 25 €, josta lahjoitetaan 5 €/myyty kello. Huiveja ja kelloja voi ostaa LeKin kotipeleistä tai s-postilla fanimyynti(a)lekimestis.fi.

 

Käy liittymässä Skeittaa! Älä Kiusaa! -skeittikoulun Facebook-ryhmään:
https://www.facebook.com/groups/1836947996572586/

 LeKi viiksikuva

 

Design: Mainostoimisto Ajaton | Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage Teknologia © online.fi