Sunnuntaina 22.10 pelataan perhepeli!

15.10.2017


Normaaleista pelipäivistä poiketen, ensi sunnuntaina 22.10 pelataan Lempäälässä Mestistä. Vastaan LeKille saapuu sarjanousija Ketterä Imatralta. LeKi haluaakin kutsua kaikki perheet kyseiseen otteluun ja päättämään syysloma vauhdikkaan Mestis-kiekon parissa!

Perhepeliin on räätälöity oma perhelippu, jonka saa ostettua 15 €:n hintaan ja sisältäen sisäänpääsyn otteluun 2 aikuiselle ja 1-3 lapselle/nuorelle (alle 18-v). Liput voi ostaa etukäteen LeKin ennakkomyyntipisteiltä tai ottelun lipunmyynnistä (aukeaa tuntia ennen pelin alkua). Alle 12-vuotiailla lapsilla on vapaa pääsy perhepeliin.

Otteluisäntä R-Kioskit Lempäälä/Viiala on luvannut tarjota 150 ensimmäiselle otteluun saapuvalle maistuvan otteluevään! Pelissä järjestetään myös kilpailuita sekä lapsille että aikuisille ja R-Kioskit Lempäälä/Viiala on luvannut palkita kilpailujen parhaat karkkipalkinnoilla!

Pelissä on paikalla myös LeKinkin paidasta viime kausilta tuttuja pirkanmaalaisia Liigakiekkoilijoita, jotka jakavat mielellään nimikirjoituksia ja kertovat kuulumisia.

Ottelussa on myös juhlittavaa, sillä kyseinen ottelu on LeKin 500. runkosarjapeli Mestiksessä!

Tervetuloa viihtymään koko perheen voimin lempääläläisen huippukiekon parissa!

 

Perhepelimainos

Design: Mainostoimisto Ajaton | Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage Teknologia © online.fi