LeKin kapteeni Sami Laakso - "Toivottavasti kauden jälkeen joukkuetta pidettäisiin sarjassa yllättäjänä!"

27.09.2017

 

LeKin kapteenina aloittaa toisen kauden Lempäälän ja LeKin oma kasvatti Sami Laakso. Junnuna kaikki LeKin ikäkausijoukkueet läpi käynyt ja viimeiset juniorivuotensa Tapparassa pelannut keskushyökkääjä aloittaa jo viidennen peräkkäisen kautensa LeKin Mestisjoukkueessa.

Viime kaudella syntyvät miehen ennätystehot, mutta joukkueen kausi päättyi liian aikaisin; ”Viime kausi oli joukkueelta sekä aallonharjaa että -pohjaa molempia. Kovia ja tärkeitä voittoja otimme keväällä, mutta liian pitkä suvantovaihe alkukaudesta johti siihen, ettemme saavuttaneet tavoitettamme. Suvantovaiheita tulee aina mutta tällä kaudella pitää saada ne jäämään vähemmälle."

Tulevalle kaudelle joukkue on kokenut monia muutoksia ja harjoituskauden aikana kapteeni on jo nähnyt joukkueen potentiaalin. ”Tulevan kauden joukkue on sopiva sekoitus, ei tiedä yhtään mitä kausi tuo tullessaan ja kuinka porukka hitsautuu yhteen. Se tekee joukkueurheilusta erittäin mielenkiintoista. Joukkue on täynnä tervepäisiä pelaajia, kukaan ei luule olevansa "joukkuetta suurempi". Toivottavasti kauden jälkeen joukkuetta pidettäisiin sarjassa yllättäjänä ja tapeltaisiin kärkijoukkueiden kanssa samoista sijoista! Jos joku nimi joukkueesta pitää mainita, niin Utusen Toni on kyllä yksi kovimpia lupauksia. Odotan, että nuori mies kehittyy kovin harppauksin ja ottaa ison roolin puolustuksessa tällä kaudella.”

LeKin kokoonpanoon saatiin tulevalle kaudelle myös runsaasti kokemusta, kun jo viime kaudella paluun tehneen Tommi Välimaan lisäksi Antti Kangasniemi ja Ossi Pellinen pukevat saukkopaidan ylleen tulevalla kaudella. Yhteensä miehillä on yli 1000 Liiga- ja Mestispelin kokemus takanaan. ”Kokeneet pelaajat tuovat esimerkkiä tekemisen laadusta. Tietysti myös johtajuutta kopissa ja kentällä, mutta myös sellaista tukea nuoremmille, jotka eivät ole niin paljoa sarjan vaatimuksia (pelin taso, arjen vaatimukset) vielä kokeneet. Lisäksi koko kolmikko tuo kyllä oman persoonallisen lisänsä joukkueeseen. Esimerkiksi Pellisen Ossia kuunnellessa unohtuu kyllä kaikki huolet ja murheet. Sanotaanko näin että Ossin vahvuus on rikas kielen käyttö!"

Lempääläläinen urheiluväki ei ole viime kausina löytänyt Masku Areenalle ihan toivotulla tavalla. "Olisikin hienoa, että paikalliset innostuisivat vielä enemmän tukemaan ja kannustamaan paikallista huippu-urheilua! Mielestäni tuotteen hinta-laatusuhde on kohdallaan, Lempäälässä pelataan vielä rehellistä "old time hokia". Tulevat tähdet pelaavat urheilullisten kokeneiden pelimiesten kanssa yhdessä LeKin logolle. Tästä seuraa hyvä ja ehdottomasti seuraamisen arvoinen kombinaatio. Eihän siitä esimerkiksi monta kautta ole kuin NHL:n kuumin suomalaisnimi Patrik Laine pelasi vielä Saukkopaidassa. Ja kun peliin tulette; tulkaa rohkeasti esiin kuorestanne ja antakaa äänen kuulua hallissa. Me heittäydytään yhdessä tälle seuralle ja kylälle, toivottavasti te olette matkassa mukana! Loppuun Iso hatunnosto kaikille, jotka joukkueen mukana elävät!"

LeKin runkosarja alkaa huomenna perjantaina vierasottelulla Heinolan Peliittoja vastaan ja kotiavaus pelataan lauantaina 30.9 klo 17 alkaen, kun vastaan asettuu TUTO Hockey.

 

Sami Laakso LeKi

Sami Laakso jatkaa LeKin kapteenina tulevalla kaudella (Kuva: Elina Kuivalainen)

Design: Mainostoimisto Ajaton | Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage Teknologia © online.fi