LeKin päävalmentaja Miikka Kuusela - "Haluamme pelata räväkkää voittavaa lätkää mielenkiintoisilla yksilöillä"

27.09.2017

 

LeKin päävalmentajana aloittaa toista kokonaista kautta Sääksjärvellä asuva Miikka Kuusela. Ennen päävalmentajapesti Miikka toimi useamman kauden aikana joukkueen apuvalmentajana ja alkava kausi onkin miehelle jo yhteensä kuudes LeKin peräsimessä.


Kuten vielä kaikki muistavat, LeKin viime kausi päättyi pettymykseen ja putoamiseen niukasti pudotuspeleistä. ”Päällimmäinen tunne viime kaudesta oli pettymys, koska jäimme niukasti pudotuspelien ulkopuolelle. Sillä joukkueella olisi ollut mielenkiintoista nähdä mihin rahkeet riittävät. Kaudessa oli kuitenkin paljon hyvää ja moni pelaaja kehittyi kauden aikana huimasti.”

Joukkueen harjoituskausi alkoi totuttuun tapaan elokuun alkupuolella ja kymmenen pelatun harjoitusottelun jälkeen LeKi on valmiina perjantaina alkavaa Mestiksen runkosarjaa varten. ”Tämän kauden joukkue on sopiva sekoitus nuorta lahjakkuutta ja kokeneempia urheilullisia pelaajia. Meillä on päämäärä pudotuspeleissä eli voittamisen vuoksi kannattaa ehdottomasti tulla LeKin pelejä tällä kaudella seuraamaan. Joukkueessa on huipputalenttia ja mielenkiintoisia kokeneempia pelaajia. Haluamme pelata räväkkää voittavaa lätkää mielenkiintoisilla yksilöillä, jotta väki löytäisi taas paremmin Hakkariin!”

LeKin kokoonpano koki muutoksia tulevalle kaudelle. Pelaajistosta Kuusela haluaa nostaa esille jo muutaman kauden Mestistä pelanneet pelimiehet; ”Tuomas Koskisen ja Valtteri Järviluoman odotan monien muiden ohella ottavan seuraavan askeleen urallaan ja pelaavan joukkueelle voittavaa lätkää. Samaan kategoriaan kuuluu myös Anton Ollikainen. Lisäksi nuorten pelaajien kehitys jo syksyn aikana on mielenkiintoinen pointti.”

Monien tulevaisuuksien lisäksi LeKin paidassa nähdään tulevalla kaudella runsaasti kokemusta, kun jo viime kaudella LeKiin palanneen Tommi Välimaan seuraksi liittyvät Ossi Pellinen ja Antti Kangasniemi. Yhteensä miehillä on lähes 800 Liiga-ottelun ja yli 500 Mestis-ottelun verran pelikokemusta. ”Kyseisiltä miehiltä vaaditaan voittavaa johtajuutta kentällä sekä kopissa ja tulostakin. Joukkueen tavoitteena on pudotuspelit ja tämä kolmikko voi omalla esimerkillään siihen varmasti auttaa.”

Myös valmennukseen tulee uutta verta, kun pitkään pirkanmaalaisen kiekkoilun parissa toiminut Harri Kohvakka liittyy Kuuselan ja Juha Selinin valmennustiimiin. ”Hate täyttää osaltaan Korhosen Pekan tyhjäksi jättämää paikkaa, tekee esim. videoita livenä pelin aikana. Mutta ennen kaikkea halusin Haten tähän mukaan tuomaan positiivista asennoitumista urheiluun ja yleensä elämään.”

LeKin runkosarja alkaa huomenna perjantaina vierasottelulla Heinolan Peliittoja vastaan ja kotiavaus pelataan lauantaina 30.9 klo 17 alkaen, kun vastaan asettuu TUTO Hockey.

 

LeKi valmennusJuha Selin ja Miikka Kuusela jatkavat LeKin valmennuksessa myös tulevalla kaudella

 

Design: Mainostoimisto Ajaton | Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage Teknologia © online.fi