Huippuvahvistus LeKin hyökkäykseen – Antti Kangasniemi Saukkopaitaan!

08.09.2017

 

LeKin Mestisjoukkue saa hyökkäykseen huippuvahvistuksen, kun kokenut keskushyökkääjä Antti Kangasniemi on tehnyt joukkueen kanssa kautta 2017-18 koskevan sopimuksen.


32-vuotiaalla Ilves-kasvatti Kangasniemellä on liigakokemusta Tapparan, Ilveksen ja Sportin riveistä 287 runkosarjaottelua tehoin 39+53=92. Mestistä keskushyökkääjä on pelannut Hokissa ja LeKissä 82 runkosarjapeliä tehoin 18+45=63. Saukkopaidassa Kangasniemeltä on vielä maali tekemättä, sillä kaksi pikavisiittiä Lempäälään (kausina 2008-09 ja 2015-16) ovat tuottaneet 7 ottelussa 5 syöttöpistettä. Viimeiset puolitoista kautta mies on pelannut ulkomailla, ensin kauden 2015-16 loppuosan Tanskan pääsarjassa ja viime kaudella Ruotsin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla.


”- Antti on harjoitellut joukkueen kanssa alkukauden ajan ja kun saimme rakennettua hyvän työ/opiskelu-paketin Antille, halusi mies jäädä meille pelaamaan. Antti tuo nuoreen hyökkäykseemme Pellisen Ossin ja Välimaan Tommin kanssa runsaasti kokemusta ja ratkaisuvoimaa. Antti on varmasti Mestiksen parhaiden hyökkääjien joukossa ja siten kova vahvistus joukkueeseemme”, LeKin toimitusjohtaja Jukka Laakso kommentoi Saukkoperheen uusimmasta jäseneestä.


Lisäksi LeKi on solminut toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen maalivahti Lassi Yrjölän kanssa. Ilves-kasvatti on pelannut Mestistä viimeiset kaksi kautta K-Vantaan, Peliittojen ja viimeksi Mestis-mestari SaPKon riveissä. LeKissä Yrjölä on pelannut ennen tätä kautta kaudella 2014-15 viisi runkosarjaottelua.

Design: Mainostoimisto Ajaton | Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage Teknologia © online.fi