LeKille uusia sopimuspelaajia ja organisaatiouudistus

01.09.2017

 

LeKin Mestisjoukkue on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Hyökkääjä Anton Ollikainen sekä try-outin kautta paikkansa joukkueessa ansainneet puolustaja Jesper-Juhani Ilvessuo ja hyökkääjä Erik Ahopelto pelaavat LeKissä kaudella 2017-18. Myös valmennuspuolelle tulee vahvistusta, kun Miikka Kuuselan ja Juha Selinin valmennustiimiin liittyy uutena jäsenenä Harri Kohvakka.

24-vuotias Anton Ollikainen on ennen tätä kautta pelannut Mestistä Peliittojen, TUTO Hockeyn ja Hokin riveissä yhteensä 131 runkosarjaottelua tehoin 20+25=45. Hämeenlinnasta lähtöisin oleva HPK-kasvatti on urallansa voittanut Nuorten Liigan mestaruuden kaudella 2012-13.

20-vuotias Jesper-Juhani Ilvessuo siirtyy LeKiin Ilveksen Nuorten Liigajoukkueesta. Viime kaudella puolustaja pelasi Nuorten Liigassa 48 runkosarja- ja 6 playoff-ottelua tehoin 3+11=14. Edellisellä kaudella Ilvessuo oli mukana voittamamassa Nuorten Liigan mestaruutta.

21-vuotias Erik Ahopelto kävi jo viime kaudella lainasopimuksella pelaamassa LeKissä kaksi ottelua Mestistä. Muuten Ilves-kasvatin kausi sujui Nuorten Liigassa. Myös Ahopellolla on uralla tilillänsä Nuorten Liigan mestaruus (kaudelta 2015-16).

Lisäksi HPK:n liigajoukkue lainaa LeKille koko kaudeksi neljä tulevaisuuden lupausta, kun maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen, puolustaja Otto Latvala sekä hyökkääjät Filip Krivosik ja Nikolaj Krag pukevat Saukkopaidan päällensä. Koko nelikko pelasi viime vuoden alle 18 vuotiaiden MM-kilpailuissa ja maalivahti Luukkonen varattiin tänä kesänä NHL:n varaustilaisuudessa toisella kierroksella numerolla 54 (varaaja Buffalo Sabres).


Myös organisaation johtoryhmässä tapahtuu muutoksia. Hallituksen puheenjohtajaksi on valittu varatuomari Mika Heinonen, joka on aikaisemmin toiminut hallituksen jäsenenä. Urheiluorganisaation vastuuhenkilönä toimitusjohtajan asemassa jatkaa Jukka Laakso, joka on aikaisemmin toiminut hallituksen puheenjohtajana. Muina hallituksen jäseninä jatkavat Jani Huurne, Rami Salonen ja Henry Sukari. Hallituksessa ei vaihdosten myötä tapahtunut henkilömuutoksia.

Organisaatiomuutosten taustalla on Leki Hockeyn toiminnan suoraviivaistaminen sekä toiminnan kehittymisen ja kasvamisen mahdollistaminen.

Yhtenä ensisijaisista kehityskohteista on ollut myyntiorganisaation vahvistaminen ja myyntitoiminnan kehittäminen. Harri Kohvakka hoitaa myyntiä valmennustoimensa lisäksi. Leki Hockey on lisäksi solminut mainosmyynnin myyntiedustussopimuksen Juvesport Oy:n kanssa.


Osakeanti on edelleen käynnissä. Jos haluat olla mukana auttamassa ja tukemassa LeKi Mestiksen toimintaa sekä varmistaa Mestiskiekon pysyvyyden Lempäälässä, liity LeKin omistajien joukkoon! Viiden uuden osakkeen merkitsijähän saa esimerkiksi peruskausikortin tulevalle kaudelle kaupan päälle! Lisätietoja osakeannista ja tarkemmat tiedot osakkeenostajien eduista löydät täältä.

Design: Mainostoimisto Ajaton | Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage Teknologia © online.fi