Suomen Cup alkaa LeKin osalta perjantaina 25.8.

24.08.2017

 

Tämän kauden uutuus, Suomen Cup, alkaa LeKin osalta huomenna perjantaina vierasottelussa Kaarinassa Suomi-Sarja -joukkue HCIK:ta vastaan.

Suomen Cupiin osallistuu kaikki Mestiksen ja Suomi-sarjan joukkueet. Lisäksi mukaan tulee 27 seuraa II-divisioonasta. Yhteensä Suomen Cupin voitosta siis taistelee 54 joukkuetta. Ensimmäinen kierros pelattiin 18.8, toinen kierros (johon Mestisjoukkueet tulevat mukaan) pelataan 24-25.8, neljännesvälierät 1.9, puolivälierät 8.9, välierät 15.9 ja finaali 22.9.

LeKin vastustaja HCIK pelasi ensimmäisellä Suomen Cupin kierroksella hollolalaista II divisioonajoukkuetta HC Giantsia vastaan voittaen ottelun niukasti 5-4. HCIK:n tehomiehinä toimivat ottelussa kolmen syöttöpisteen Mattias Selinkoski ja Vertti Virtaniemi sekä kaksi maalia tehnyt Johannes Lehto. Joukkueessa pelaa myös LeKiä vielä viime kaudella edutanut ja Kisan varakapteenina toiminut puolustaja Vilho Virmavirta.

"- Kyseessä on kilpailusta ja tavoitteena on ehdottomasti pelkkiä voittoja. Lähdemme joka otteluun sen hetkisellä parhaalla mahdollisella kokoonpanolla ja voitto on siis ainoa tavoitteemme. Suomen Cup on virkistävä uutuus keskelle harjoituskautta, kun jo ennen runkosarjan alkua saamme alle otteluita joissa on selvästi panosta", kommentoi LeKin päävalmentaja Miikka Kuusela.

 

 

Suomen Cup

 

 

Design: Mainostoimisto Ajaton | Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage Teknologia © online.fi