LeKille kahdeksan uutta pelaajasopimusta

14.06.2017

 

LeKissä jatkavat myös tulevalla kaudella hyökkääjät Jaakko Kerisalmi sekä Valtteri Järviluoma ja puolustajat Riku Väkiparta, Mikko Saikkonen sekä Niklas Kumpu. Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät viime kauden Nuorten Suomenmestarit Jimi Jalonen (p), Tommi Harainen (h) ja Niko Lahtinen (h).


21-vuotias hyökkääjä Tommi Harainen Hyvinkään Jää-Ahmojen kasvatti ja pelannut HPK:n juniorijoukkueissa C-junioreista lähtien. Parilla edellisellä kaudella mies on päässyt pelaamaan myös 8 Liigapeliä, mutta suurimmaksi osaksi hyökkääjä on pelannut Nuorten SM-Liigaa. Viime kaudella 48 runkosarja- ja pudotuspeliottelua tuottivat tehot 8+19=27.

21-vuotias lupaava puolustaja Jimi Jalonen on lähtöisin Riihimäeltä, mutta myös kasvattaja seuransa Nikkareiden lisäksi HPK:n eri juniori-ikäluokat ovat käyneet tutuiksi. Viime kaudella rightin pakki pelasi A-nuorten Liigaa 31 runkosarja- ja pudotuspeliä tehoin 7+14=21. Lisäksi nuorukainen käväisi haistelemassa Liigatunnelmaa parissa pelissä. Jalonen nähtiin myös LeKin puolustuspäässä viime kaudella 2 ottelun lainalla.

24-vuotiaalle Valtteri Järviluomalle tuleva kausi LeKissä on jo neljäs putkeen. Yhteensä Mestis-pelejä hyökkääjällä on takana 133 tehoin 13+11=24. Viime kaudella Järviluoma kävi pelaamassa lainalla myös KooVeessa Suomi-Sarjaa, jossa syntyivät 14 otteluun tehot 8+13=21.

28-vuotias keskushyökkääjä Jaakko Kerisalmi aloittaa kolmannen kautensa Saukkopaidassa. Ennen LeKiin siirtymistä miehellä on vahva kokemus Suomi-Sarjasta kotikaupunkinsa Nokian Pyryn, HC Satakunnan ja KooVeen riveistä. Kesken kauden 2015-16 Kerisalmi siirtyi LeKiin juuri KooVeesta. Mestistä mies on pelannut yhteensä 31 ottelua tehoin 1+5=6.

23-vuotias Niklas Kumpu pelasi LeKissä ensimmäistä kertaa jo kaudella 2014-15, joten alkava kausi on puolustajalle jo neljäs Kisassa. Mestistä Kumpu on pelannut 21 ottelua tehoin 0+3. KooVeen Suomi-Sarja-joukkueessa lainalla ollessa jälki on ollut huomattavasti tehokkaampaa, sillä 62 otteluun on syntynyt tehot 7+20=27.

21-vuotias Niko Lahtinen on Riihimäen Nikkareiden kasvatti, josta tie vei HPK:n C-junioreihin kaudelle 2011-12. Viime kausi hyökkääjältä meni HPK:n A-Nuorissa lukuun ottamatta kahta peliä Suomi-Sarjassa FPS:n riveissä. Nuorten Liigassa mies teki 48 runkosarja- ja pudotuspeliotteluun 12+15=27.

22-vuotiaalle Mikko Saikkoselle viime kausi oli ensimmäinen LeKin takalinjoilla. Sitä ennen puolustaja oli pari kautta HPK:ssa Nuorten Liigaa, johon mies oli siirtynyt kasvattajajoukkueestaan Seinäjoen S-Kiekosta. Mestistä Saikkonen pelasi viime kaudella 13 ottelua, tehden yhden maalin. Lainalla KooVeen Suomi-Sarja -joukkueessa seitsemään otteluun syntyivät tehot 2+4=6.

25-vuotias Riku Väkiparta siirtyi LeKiin kesken viime kauden. Alunperin Raumalta kotoisin oleva puolustaja on pelannut kotikaupunkinsa Lukon lisäksi Jokereiden junioreissa sekä TuTossa Mestistä. Myös Suomi-Sarja on tullut tutuksi useamman joukkueen paidassa ja löytyypä uralta pelejä myös Italiasta. Mestistä mies on pelannut yhteensä 81 runkosarja- ja pudotuspeliottelua tehoin 6+9=15.

 

LeKillä sopimustilanne kaudelle 2017-18:


Puolustajat: Jimi Jalonen, Niklas Kumpu, Tuukka Laakso, Mikko Saikkonen ja Riku Väkiparta
Hyökkääjät: Tommi Harainen, Alex Hukki, Valtteri Järviluoma, Jaakko Kerisalmi, Tuomas Koskinen, Sami Laakso, Niko Lahtinen, Ismo Nikkinen, Miika Rissanen ja Tommi Välimaa

 

Osakeanti on edelleen käynnissä. Jos haluat olla mukana auttamassa ja tukemassa LeKi Mestiksen toimintaa sekä varmistaa Mestiskiekon pysyvyyden Lempäälässä, liity LeKin omistajien joukkoon! Lisätietoja täältä.

 

Jaakko Kerisalmi LeKiValtteri Järviluoma LeKiNiklas Kumpu LeKiMikko Saikkonen LeKi

     Jaakko Kerisalmi        Valtteri Järviluoma       Niklas Kumpu            Mikko Saikkonen

Design: Mainostoimisto Ajaton | Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage Teknologia © online.fi