Miikka Kuusela jatkaa LeKin päävalmentajana

04.05.2017

 

Miikka Kuusela jatkaa LeKin päävalmentajana myös kaudella 2017-18. 40-vuotias Kuusela toimi LeKin Mestis-joukkueen apuvalmentajana kausina 2011-12 ja 2012-13, kunnes kesken jälkimmäisen kauden siirtyi joukkueen päävalmentajaksi. Lempäälässä jo pitkään asunut Kuusela palasi LeKin apuvalmentajaksi kaudelle 2014-15. Viime kaudella Kuusela toimi ensimmäisen kokonaisen kauden LeKin päävalmentajana ja aloittaa siis nyt toisen täyden kauden LeKin peräsimessä.

Apuvalmentajana valmennustiimissä jatkaa Juha Selin. 39-vuotias tamperelainen aloittaa toisen kautensa LeKin apuvalmentajana, edellisiltä kausilta on tullut tutuksi niin KooVeen, KeuPa HT:n kuin Tapparan juniorijoukkueiden valmennusaitoista.

Monivuotinen joukkueenjohtaja ja maalivahtivalmentaja Pekka Korhonen ei jatka tulevalla kaudella LeKissä. Näin ollen LeKin joukkueen johto kartoittaa vielä mahdollisia vahvistuksia LeKin valmennustiimiin.


”- Olimme todella tyytyväisiä Miikan ja valmennustiimin työhön, vaikka työn tuloksista ei vielä ensimmäisellä kaudella päästykään hedelmiä poimimaan. Halusimme ehdottomasti jatkaa samalla hyväksi havaitulla linjalla ja pitkäjänteisesti rakentaa menestyvää ja uskottavaa joukkuetta yhteen Suomen kovimmista sarjoista. Uskon myös vahvasti, että jo tällä kaudella päästään nauttimaan kovista tulostavoitteistammekin”, kommentoi LeKi Hockey Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jukka Laakso.

 

LeKi valmentajat 2017-18

LeKin valmennuksessa jatkavat kaudella 2017-18 Juha Selin ja Miikka Kuusela

Design: Mainostoimisto Ajaton | Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage Teknologia © online.fi