Yrityksille

Hyvä yrittäjä,

LeKi tarjoaa monta eri mahdollisuutta tuoda yritystäsi näkyviin Suomen toiseksi korkeimmassa jääkiekkosarjassa, Mestiksessä. Tutustumalla alasivujen sisältöön löydät varmasti tavan millä juuri sinun yrityksesi saa parhaiten irti yhteistyöstä LeKi Hockey Oy:n kanssa.

 

Mikäli kiinnostuit tai mieleesi tuli jotain kysyttävää, otathan yhteyttä:

 

 

Jukka Laakso
0405955366
jukka.laakso(a)lekimestis.fi

Aitiot ja otteluisännyys »

Lempäälän jäähallin viihtyisät aitiot tarjoavat erinomaiset puitteet yrityksille työpalaverien,  muiden tapahtumien järjestämiseen tai henkilöstön virkistämiseen vauhdikkaan jääkiekon parissa.

Otteluisäntänä tapahtumasta voidaan tehdä juuri yrityksesi näköinen. Katso yhteistyökertomuksista kuinka Crocs Nordic on hyödyntänyt otteluisännyyttä.

Leki Vip Lempäälän jäähalli kokoustila

Kummipelaaja »

 

Kummipelaajayhteistyö on sinua varten, kun haluat varmistaa yrityksellesiLeKi kummipelaaja näkyvyyden haluamasi pelaajan yhteydessä. Saat mainoksen näkyvälle paikalle pelaajan pelipaitaan sekä maininnan nettisivuille pelaajakorttiin. Lisäksi voit käyttää pelaajaa vapaasti yrityksesi mainoksissa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mainostaminen »

LeKin mainoksetMainosyhteistyö LeKin kanssa mahdollistaa yrityksellesi mainion näkyvyyden ympäri Suomea sijaitsevilla Mestis-paikkakunnilla.

Mainospaikkoja löytyy Lempäälän jäähallin ja LeKin peliasun lisäksi LeKin omilta kotisivuilta.

Kaikki Mestis-kauden ottelut näytetään suorana Elisa Viihde-palvelussa

 

 

 

 

Yhteistyökertomuksia »

NCC Roads mukana Lekin menestyksessä

NCC Roads on tehnyt pitkään yhteistyötä Lempäälän Kisan Mestis-joukkueen kanssa. NCC Roads on ollut näkyvästi esillä joukkueen peliasuissa sekä jäähallin tiloissa. Lisäksi yritys on ollut useita kertoja otteluissa aitiovieraana yhteistyökumppaneidensa ja henkilöstönsä kanssa.

NCC LeKi

Aluepäällikkö Heikki Keskinen NCC Roads Oy:stä kertoo:

”Lempäälän Kisan Mestis-joukkueen tukeminen on ollut NCC Roadsille sopiva ja tehokas väline saada näkyvyyttä ja samalla olemme voineet olla tukemassa jääkiekkoa lajina. LeKi on yritteliäs ja urheilullinen joukkue, joka sopii hyvin meidän omiin toimintaperiaatteisiimme.”

 

Crocs Nordic kampanjoi onnistuneesti Kisan kanssa

Crocs Nordic Oy on tehnyt useamman kauden ajan markkinointiyhteistyötä LeKin kanssa. Crocs on toiminut otteluisäntänä perinteisesti yhdessä syyskauden ottelussa ja ollut lisäksi esillä joukkueen asuissa ja jäähallin tiloissa.

Crocs LeKi

Crocsin Euroopan kaupallinen johtaja Kimmo Salmi kertoo yhteistyön tuloksista:

”Jaoimme LeKin ottelutapahtumassa kampanjana alennuskuponkeja Ideaparkin liikkeeseemme. Näistä jaetuista kupongeista kaikkiaan 200 kappaletta palautui liikkeeseemme. Kokonaisuutena on helppo sanoa, että kuluttajakampanja LeKin kanssa oli kaupallinen menestys.”